Afbeelding
Foto's: Majorie Meinema

Spectaculaire dansshow in bijna vol Gooiland

Cultureel

HILVERSUM - Spektakel in een nagenoeg uitverkocht Gooiland zaterdag en zondag. Met ruim 350 leerlingen presenteerde Marjoleins Dance Studio twee keer de voorstelling Sterrenstof. Tijdens dit kosmische avontuur kon het publiek op afwisselende muziek genieten van breakdance, klassiek ballet, hiphop, streetdance, jazzdance, moderne dans, zang en toneel.

Een enorm project met veel nachtelijke uren, als het zoveel leerlingen betreft. "Pfff, het blijft gekkenwerk een show tot stand brengen met 350 leerlingen", vertelt eigenaresse Marjolein van Haren. "Ondanks alle goede en lieve vrijwillige hulp blijft het organiseren van een show met zoveel leerlingen een enorme en bijna onmogelijke klus en verloopt zeker niet alles vlekkeloos."

Aan de andere kant, weet ook Van Haren, is het voor eigenlijk alle leerlingen een onvergetelijke mooie ervaring. "En dat maakt het voor mij nog steeds de moeite waard om ook nu weer een productie tot stand te brengen."

Marjoleins Dance Studio bestaat al sinds 1984 en is gevestigd in de studio aan de Melis Stokelaan (naast Bethlehemkerk) in Hilversum. Afgelopen weekend was de vijftiende voorstelling, geproduceerd door Marjolein van Haren. Voor meer informatie, zie www.marjoleinsdancestudio.nl

Uit de krant