Afbeelding
Foto's: Bastiaan Miché

Twee vechtpartijen in uitgaansgebied Hilversum

Politie

HILVERSUM - In het uitgaansgebied van Hilversum vonden in de nacht van zaterdag op zondag twee vechtpartijen plaats. Een 20-jarige Soester is aangehouden.

Rond 3.00 uur was er een toch wel massale vechtpartij - een politiewoordvoerder noemt het 'een flinke discussie' - op het Marktplein, waarbij twintig personen waren betrokken. De politie wist hen uit elkaar te halen en één iemand, de Soester, op te pakken. Hij wordt verdacht van mishandeling van een 22-jarige Hilversummer. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Tekst gaat verder onder deze foto.

Iets verderop op de Groest was rond 4.30 uur een tweede vechtpartij. Deze staat overigens los van de eerste. Agenten troffen daar een 'opgefokte man' aan. Hij was geslagen door een andere man en daarbij gewond geraakt aan zijn gezicht. Iets verderop troffen de dienders deze man aan.

Uiteindelijk heeft de politie met drie betrokkenen, waaronder een 36-jarige man uit Zaandam en een 20-jarige Huizer, gesproken op het bureau. Wie wat heeft gedaan, is onduidelijk. Niemand heeft aangifte gedaan. Er is daarom ook geen dader en geen slachtoffer.

Uit de krant