Afbeelding

De Gooi en Eembode heeft een heleboel Extra

Algemeen

Als lid van Gooi en Eembode Extra lees je al onze berichten, blijf je betrokken bij Hilversum én profiteer je van exclusieve aanbiedingen. Gooi en Eembode bezorgt je het complete beeld. En als lid maak je ‘de krant van Hilversum’ mede mogelijk!

Wat is Gooi en Eembode Extra?
Op Extra presenteren we de achtergronden van het nieuws, schrijven we mooie persoonlijke verhalen over boeiende lokale inwoners, doen we verslag ter plaatse en zetten de beste verhalen uit de regio voor je klaar. Daarnaast zijn er rubrieken, zoals uittips voor het weekeinde, de agenda en gemeentelijke informatie. Als klap op de vuurpijl lees je elke zaterdagochtend ‘Het Zaterdagportret’, een lekker lang interview met een boeiende inwoner van Hilversum. 

Waar kun je dat lezen?
Op je tablet, telefoon, laptop of computer. Je vindt alle Extra-artikelen op onze website en we sturen je elke dag een handig mailtje met de linkjes. Zo mis je niks. En lees je alles. Als je in Hilversum woont, krijg je de tien beste artikelen van de maand ook nog eens in een mooi magazine thuis.

Wat betekent ‘En profiteer’?
In het magazine vind je voordeelkaarten die korting opleveren bij ondernemers uit Hilversum, exclusief voor leden van Extra. Zo verdien je je lidmaatschap dubbel en dwars terug.

Wat kost het?
Iets meer dan 1 euro per week, namelijk € 59,- per jaar. Liever per maand? Dat kan voor € 5,50 per maand. We verlengen automatisch en dat kun je stoppen wanneer je wil.

Waarom is het niet gratis?
In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is lokaal nieuws niet gratis. Onze redactie maakt heel veel verhalen die je nergens anders vindt. Onze journalisten, fotografen en correspondenten zijn altijd in touw om overal bij te zijn, de juiste informatie boven water te halen en de perfecte foto te schieten. Daar hangt een prijskaartje aan. Dankzij de bijdrage van onze abonnees kunnen onze journalisten hun werk blijven doen en kan de krant blijven bestaan.

Is er veel over Hilversum te schrijven?
Jazeker. Het is onze passie! We houden je betrokken bij de stad, geven uitleg bij wat er speelt en verrassen je met boeiende verhalen van andere inwoners uit Hilversum.

Er blijft wel een gratis krant?
Ja, onze redactie stelt elke week een mooie krant samen die we helemaal gratis bij je thuis bezorgen. Daarin onze selectie van het (korte) nieuws uit Hilversum, de agenda en de informatie van de gemeente en andere adverteerders. Maar de langere nieuwsartikelen, achtergronden, interviews en portretten staan daar niet in.

Hoe zit het met de website van de Gooi en Eembode?
Die houden we up-to-date met actuele gebeurtenissen en andere korte berichten. Die kun je gratis blijven lezen en delen. Daartussen kun je ook klikken op onze Extra-artikelen. Je ziet waar het over gaat, maar om verder te lezen vragen we je om lid te worden.

Is er nog meer?
Zeker. Als lid van Extra heb je ook toegang tot alle nieuwsartikelen en achtergrondverhalen uit Gooise Meren en uit Weesp.

Hoe meld je je aan?
Heel simpel. Via deze link.

Uit de krant