Afbeelding
Foto: ATC Scholen

Feestelijk en coronaproof welkom peuters De Vlindertuin

Algemeen

HILVERSUM - Leerlingen van de Titus Brandsmaschool en peuters van de Vlindertuin zijn vanochtend feestelijk en coronaproof welkom geheten in het pand aan de Lopes Diaslaan. Per 1 augustus is laatstgenoemde officieel onderdeel van Alberdingk Thijm Kinderopvang.

Dat houdt ook in dat de Vlindertuin verhuisd is. Tot voor kort zat deze in het naastgelegen pand van Versa Welzijn. Nu zijn zij samen met de basisschool in Noord die hoort bij de Alberdingk Thijm Scholen. 

“Voortzetting kwalitatieve peuteropvang Versa Welzijn en de gemeente Hilversum hebben vele jaren een goede samenwerking gehad op het gebied van peuteropvang en voorschoolse educatie”, laat Alberdingk Thijm Scholen weten in een persbericht. 

“Nu aan deze samenwerking een eind komt, zijn alle betrokken partijen gemeente, Versa Welzlijn, Alberdingk Thijm Kinderopvang en BINK Kinderopvang erin geslaagd om te zorgen dat de peuteropvang en voorschoolse educatie in Hilversum wordt voortgezet door kwalitatief goede organisaties, met behoud van de pedagogisch medewerkers”, luidt het vervolg. 

Uit de krant