Afbeelding
Stockfoto: Pixabay

Wie is de vrouw die dinsdag de gestrande scootmobieler naar Tergooi bracht?

Algemeen

HILVERSUM - Wie is de vrouw die dinsdagochtend de gestrande scootmobieler naar Tergooi heeft gebracht? Dat wil de Hilversummer, die in de scootmobiel zat, graag weten zodat hij haar kan bedanken met een bos bloemen.

Afgelopen dinsdag was de Hilversumse meneer Van de Steeg op weg naar Tergooi waar hij voor onderzoek moest zijn. Na een kilometer op weg te zijn, hield zijn rode Trophy scootmobiel met zwaailichten ermee op. Dat gebeurde in de buurt van de kruising op de Oosterengweg en de Van Riebeeckweg. De Hilversummer kon geen kant op en heeft daar tientallen minuten stilgestaan.

Totdat ineens ‘een jonge mevrouw met blond haar’ aan kwam fietsen. Gedecideerd zette zij haar tweewieler aan de kant en zonder enige aarzeling bracht zij Van de Steeg met zijn scootmobiel naar het ziekenhuis. “Ik was daar zo blij mee”, zegt de Hilversummer. “In het ziekenhuis heb ik haar al uitvoerig bedankt. Ze wenste me een fijne dag.” 

De vrouw, die volgens Van de Steeg in de zorg werkt, ging weg zonder contactgegevens achter te laten. “Het is heel bijzonder dat ze dat heeft gedaan. Ze zei dat het helemaal geen probleem was om mij naar Tergooi te brengen. Die medemenselijkheid is toch mooi”, aldus de man die dinsdagochtend vervolgens heel rustig zijn onderzoek onderging. Van de Steeg wil de vrouw hartelijk danken met een attentie en hoopt via deze oproep met haar in contact te komen.

Overigens heeft hij inmiddels een vervangende scootmobiel ontvangen. Niet alleen op de heenweg viel deze stil, maar op de terugweg gebeurde hetzelfde. Inmiddels is zijn rode scootmobiel terug naar de leverancier om het euvel te tackelen.

De redder in nood kan zich melden via redactie@gooieneembode.nl. De redactie heeft de gegevens van Van de Steeg, zodat er contact opgenomen kan worden. 

Uit de krant