Als lid lees je alles!     WORD LID    meer informatie

KAN Skin Clinic

KAN Skin Clinic biedt huidtherapeutische behandeling voor acne, oedeem, littekenweefsel, pigmentvlekken, couperose, (steel)wratten of anti-aging. 

Angela Koenders, eigenaar en huidtherapeut, legt uit dat veel huidaandoeningen in de diepere huidlagen beginnen en pas in de loop der tijd zichtbaar worden. In de praktijk is nu een nieuw en modern huidanalyse-apparaat dat foto's maakt van je huid. Door de gedetailleerde foto's komen huidaandoeningen zoals fijne lijntjes en pigmentstoornissen, huidveroudering (rimpels en huidverslapping), verstopte poriën, huidschade door zonlicht en roodheid zoals couperose duidelijk in beeld en hoe het vochtgehalte en bloedcirculatie van je huid zijn en de verdeling van de vetlaag.

Door die foto's kunnen de huidtherapeuten beter uitleggen welk behandelplan en huidverzorging het best bij je passen. Als je je huid wilt laten scannen, kun je vrijblijvend een afspraak maken en wordt uitgelegd hoeveel behandelingen er nodig zijn, wat het gaat kosten en of het vergoed wordt door een zorgverzekeraar.

In de praktijk zijn verschillende behandelingen mogelijk zoals endermologie voor een mooiere en steviger huid, als je jouw littekenweefsel wilt verzachten of vet en cellulite verminderen. Het is een intensieve bindweefselmassage met een LPG-apparaat waardoor de huid en het onderhuidse bindweefsel stevig worden gemasseerd. Een andere behandeling kan oedeemtherapie zijn als je last hebt van overmatige vochtophoping onder de huid of een manuele lymfedrainage waardoor het lymfestelsel gestimuleerd wordt en je vochtafvoer van je huid verbetert.

Daarnaast kun je bij KAN Skin Clinic ook terecht voor laserontharen of behandeling voor couperose en pigmentvlekken.

Afbeelding Afbeelding
Contactgegevens

H. Kamerlingh Onnesweg 45
1402EC Bussum

Tel: 035-622 43 59
E-mail: info@kanskinclinic.nl
www.kanskinclinic.nl
Volg ons op Facebook: kanskinclinic

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

Zondag

08.00 - 17.00 uur
12.00 - 20.00 uur
08.00 - 16.00 uur
12.00 - 20.00 uur
08.00 - 16.00 uur
14.00 - 16.00 uur
(geopend op afspraak)

Gesloten

Categorieën

Accountantskantoor
Afslankstudio
Atelier en winkel
Autobedrijf
Bibliotheek
Dansschool
Galerie
logistiek/ warehousing
Museum
Nieuwe hoofdcategorie
Restaurant
Schoonheidssalon
Sieraden
Spiritueel