Elke dag verhalen exclusief voor leden!     WORD LID    meer informatie

Sport Passion

In de professionele sportwinkel Sport Passion kun je terecht voor producten op het gebied van fitness, crossfit, yoga, tennis, kickboksen, running, wandelen en hockey. 

In de sportwinkel is een uitgebreid assortiment kleding en schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen van merken als Nike, Under Armour, Asics, Fila en Adidas. Daarnaast zijn er ook voeding, sportaccessoires, sportbh's en trainingsapparaten. Deze apparaten zijn gemaakt met duurzaam hout en hebben een mooi design. Je kunt ze gewoon in de woonkamer of slaapkamer neerzetten, waardoor je ze vaker gaat gebruiken.

Eigenaar Suzana van Keulen staat met een vast team, waaronder haar zoon Luuk, in de winkel en zijn enthousiaste en ervaren sporters. Door hun sportervaring kunnen ze altijd professioneel advies en service geven. En dan kan het gaan om een tennis t-shirt die niet omhoog schuift tijdens het serveren, koel blijft en transpiratie goed wordt opgenomen.

In de winkel kan ook een loopanalyse gemaakt worden om voor juiste schoenen. Er wordt dan gekeken naar de enkels, de landing van je voeten, hoe wikkel je je voeten af, wat doen je knieën en loop je recht of naar binnen. Door deze analyse kunnen er ook zolen op maat gemaakt worden om knie-, rug- en voetklachten te verhelpen. Als een klant tevreden de sportwinkel uitloopt en zijn of haar sport met nog meer plezier kan beoefenen, dan is het team pas tevreden.

Afbeelding Afbeelding
Contactgegevens

Nieuweweg 35A
1251LH Laren

Tel: 035-785 33 13
E-mail: laren@sportpassion.nl
www.sportpassion.nl
Volg ons op Facebook: sportpassionlaren

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

12.00 - 18.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 17.00 uur
13.00 - 18.00 uur

Categorieën

Accountantskantoor
Afslankstudio
Atelier en winkel
Autobedrijf
Bibliotheek
Dansschool
Galerie
logistiek/ warehousing
Museum
Nieuwe hoofdcategorie
Restaurant
Schoonheidssalon
Sieraden
Spiritueel