Afbeelding
Archieffoto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Sfeervolle kerstoptredens in winkelcentrum Kerkelanden

Bedrijven

HILVERSUM - Winkeliers binnen winkelcentrum Kerkelanden zijn helemaal klaar voor de komende kerstdagen. Daardoor kunnen bezoekers onder meer genieten van live entertainment. 

Komende zaterdag al is er muziek van het dynamische duo 2BStereo. Er zijn optredens om 13.30, 14.30 en 15.30 uur. Een week later treedt Snowe op. Dit koor uit Loosdrecht brengt voor en na lunchtijd kerstliedjes ten gehore op het plein bij Siësta. 

Een week later, op zondag 24 december, treedt het muzikale duo It started in space op. De ervaren muzikanten Michiel en Martijn hebben niet meer nodig dan twee stemmen, een gitaar en een piano op skelterwielen om er een mooie muzikale middag van te maken in het winkelcentrum. De winkels zijn die dag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. 

De supermarkten Albert Heijn en Lidl hebben rondom de feestdagen gewijzigde openingstijden. Deze zijn te vinden op de website van winkelcentrum Kerkelanden. Kijk voor de exacte openingstijden van alle andere winkels op de website of de social mediakanalen van de desbetreffende winkel.


Uit de krant