Oosterengweg dag dicht voor autoverkeer
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Afbeelding: Provincie Noord-Holland

Oosterengweg dag dicht voor autoverkeer

  Buurt / wijk

HILVERSUM - Automobilisten opgelet. De Oosterengweg in Hilversum is zaterdag 16 februari tussen 7.00 en 17.00 uur afgesloten voor autoverkeer. Die dag wordt er een nieuw hemelwaterriool in de Oosterengweg gelegd.

Omdat de weg dan open ligt, plaatst de provincie meteen mantelbuizen waar later kabels en leidingen doorheen getrokken worden. Voor doorgaand verkeer wordt een kleine omleidingsroute ingesteld. Fietsers en voetgangers kunnen normaal passeren.

Om de werkzaamheden snel en veilig uit te voeren, is afsluiting van de Oosterengweg tussen de Van Riebeeckweg en de Oude Amersfoortseweg noodzakelijk, meldt de provincie. Het verkeer wordt met borden omgeleid. Automobilisten komend vanaf de A27 rijden om via de Van Riebeeckweg, de Compagnieweg en de Oude Amersfoortseweg.

Andersom rijdt het verkeer via de Oude Amersfoortseweg, de Willem Bontekoestraat en de Van Riebeeckweg. Om de doorstroming te bevorderen, worden verkeersregelaars ingezet (in plaats van de verkeerslichten ter hoogte van de Van Riebeeckweg).

Bereikbaarheid
Bezoekers van ziekenhuis Tergooi ondervinden geen probleem maar moeten wel weer rekening houden met een kleine vertraging. Ook de winkels aan de Oosterengweg (inclusief de Riebeeck Galerij) zijn gewoon bereikbaar. Buslijn 3 wordt omgeleid. Meer informatie hangt in de bus of staat op de website van Connexxion. De werkzaamheden zijn naar verwachting aan het eind van de dag weer klaar.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>