'Unieke mijlpaal' voor nieuwe wijk Anna's Hoeve
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Met toekomstige bewoners legde wethouder Scheepers de bijzondere tegel in de stoep.
Met toekomstige bewoners legde wethouder Scheepers de bijzondere tegel in de stoep. (Foto: Bastiaan Miché)

'Unieke mijlpaal' voor nieuwe wijk Anna's Hoeve

  Buurt / wijk

HILVERSUM - Samen met de toekomstige bewoners, wethouder Arno Scheepers van de gemeente Hilversum en Pim de Boer, directeur Noordwest bij BAM Wonen, is de eerste fase van het project Bergh en Boszicht in Hilversum feestelijk opgeleverd.

Het project Bergh en Boszicht, onderdeel van de wijk Anna's Hoeve, bestaat uit zestien twee-onder-een-kapwoningen en twee woningen op vrije kavels. Er zijn twee woningtypes uit de BAM Wooncollectie gerealiseerd in karakteristieke oud-Hollandse architectuur.

"De twee-onder-een-kapwoningen zijn een mooie toevoeging aan deze gemêleerde wijk", aldus wijkwethouder Arno Scheepers. "Ze liggen prachtig vlak bij de natuur. Daarnaast heeft Bergh en Boszicht de tweehonderdste woning in Anna's Hoeve opgeleverd. Vanmorgen heb ik de bewoners gefeliciteerd. Hun woning blijft voor altijd herkenbaar als tweehonderdste woning in Anna's Hoeve door de bijzondere tegel in de stoep. Met de oplevering van deze woningen zijn we ongeveer op de helft van de bouw van Anna's Hoeve, een unieke mijlpaal voor deze diverse en duurzame wijk."

Inmiddels is de ontwikkeling van Bergh en Boszicht fase twee in volle gang. In totaal komen in deze fase 21 gasloze woningen. Met deze nieuwe ontwikkeling krijgt ook de zuidzijde van de wijk steeds meer vorm.

Bergh en Boszicht fase twee omvat 21 grondgebonden woningen uit de BAM Wooncollectie, bestaande uit rijwoningen en tweekappers. De woonoppervlaktes variëren van circa 130 tot 160 vierkante meter. BAM Wonen levert alle woningen in dit project gasloos op. Naar verwachting start de verkoop in het voorjaar van 2019.

Lees donderdag meer hierover in de Gooi en Eembode.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>