Afbeelding
Foto: © Foto Miché / Max Miché

Rotonde bij Hotel Lapershoek nu alweer open

Buurt / wijk

HILVERSUM De werkzaamheden op de rotonde bij Hotel Lapershoek begonnen - en daar was niet iedereen even blij mee - al een week voordat de zomervakantie begon. Mooi is het dan weer wel dat het werk, ondanks de hitte, twee weken eerder klaar is dan gepland. Zo hebben de werkers ook nog vakantie. Na de zomer komt er nog wat groen.

Overigens vinden er de komende weken nog wel elders in Hilversum wegwerkzaamheden plaats. Drie delen van de Buitenring Noord krijgen een nieuwe deklaag. Het gaat om de Johannes Geradtsweg (Den Uylplein – Jacob van Campenlaan), de Insulindelaan (Simon Stevinweg – Hoge Naarderweg) en de Godelindeweg (Hoge Naarderweg – 's-Gravelandseweg).

De werkzaamheden starten op maandag 12 augustus en duren naar verwachting twee weken (tot en met vrijdag 23 augustus). Bovengenoemde wegen zijn tijdens de werkzaamheden afgesloten, maar nooit tegelijkertijd. Voor het autoverkeer is er per deel een omleiding via de Buitenring Oost en Zuid. Deze omleidingen worden aangegeven via gele verwijzingsborden.

De uitvoering vindt plaats in de avonden en nachten tussen 19.00 en 06.00 uur. In week 35 (maandag 26 augustus tot en met vrijdag 30 augustus) vinden er afrondende werkzaamheden plaats.

Uit de krant