Marloes kreeg 25.000 euro. De politie ging graag met haar op de foto.
Marloes kreeg 25.000 euro. De politie ging graag met haar op de foto. Foto: Politie Hilversum

Hilversumse straat wint 250.000 euro bij Postcode Loterij; één gelukkige belt de politie

Buurt / wijk

HILVERSUM - Een grote verrassing voor acht deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1215 BS (Staringlaan) in Hilversum. Hier is de PostcodeStraatprijs gevallen in de augustustrekking van de Loterij.

 De uitreiking van de Straatprijs aan de Staringlaan ging echter niet onopgemerkt voorbij. Eén van de winnaars was zelf niet thuis. Zij werd op de hoogte gesteld maar twijfelde of de Postcode Loterij daadwerkelijk op de stoep stond om een prijs uit te reiken. Uit voorzorg belde zij de plaatselijke politie. 

Toen deze eenmaal ter plekke was, troffen de agenten een feestelijk tafereel aan van blije buren. Zij waren, net als de oplettende dame, ook in de prijzen gevallen. Twee winnaars ontvingen 50.000 euro, zes gelukkigen kregen 25.000 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.
 
Marloes en haar echtgenoot winnen 25.000 euro. Marloes neemt de cheque in ontvangst: "Wow, ik ben helemaal verbaasd! Zeker omdat de politie hier opeens door de straat liep. Gelukkig bleken we echt in de prijzen te zijn gevallen. Hier ben ik super blij mee. Van dit geld ga ik leuke dingen ondernemen met mijn man."

Uit de krant