Nieuwe fietsenstalling Zeedijk zaterdag open
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto: Bastiaan Miché

Nieuwe fietsenstalling Zeedijk zaterdag open

  Buurt / wijk

HILVERSUM - De nieuwe fietsenstalling in het centrum van Hilversum - in het voormalige pand van Bristol aan de Zeedijk - wordt zaterdagmorgen officieel geopend. 

In de nieuwe stalling is plek voor 810 fietsen. De fietsenkelder is toegankelijk voor verschillende soorten fietsen. Naast gewone fietsen is er ook plek voor bakfietsen, elektrische fietsen, fietsen met een krat, driewielers en voorelektrische scooters. Fietsers kunnen hun tweewieler er de eerste 24 euur gratis stallen.

De ingang van de nieuwe fietsenstalling is aan de kant van de Herenstraat. Voetgangers kunnen aan de kant van de Zeedijk via de roltrap of lift de stalling weer verlaten en betreden. Verder is er in de kelder ruimte gemaakt voor het verhuren van buggy’s en rollators, zijn er kluisjes aanwezig, kunnen elektrische fietsen opgeladen worden, is er een openbaar toilet en een servicepunt voor kleinereparaties aan fietsen. 

De fietsenstalling wordt beheerd door Repair Factory. Zij bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid in de fietsenstalling werkervaring op te doen.

Zodra de nieuwe stalling is geopend, gaat de huidige fietsenstalling op de Zeedijk dicht. Het is dan niet meer toegestaan om de fiets hier te parkeren, wat inhoudt dat er minder fietsverkeer is op de Zeedijk.

De stalling is geopend op de volgende tijden: maandag tot en met woensdag van 8:00 tot 19:00 uur, donderdag van 8:00 tot 22:00 uur, vrijdag van 8:00 tot 19:00 uur, zaterdag van 8:00 tot 18:00 uur en zondag van 11:00 tot 18:00 uur. Meer informatie is HIER te vinden.  <SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>