Geweldig: 3-jarige jongen heeft portemonnee terug

Geweldig: 3-jarige jongen heeft portemonnee terug

  Buurt / wijk
Melz is weer dolblij.
Melz is weer dolblij. (Foto: Linda Mijinke)

HILVERSUM - Hij was enkele dagen ontroostbaar, maar sinds donderdagmiddag is de 3-jarige Melz Hazebroek weer dolgelukkig. Zijn portemonnee is namelijk weer terecht.

Afgelopen maandag nam zijn oma Linda Mijinke contact op met deze krant. Haar kleinzoon was tijdens een wandeling op de hei langs de Larenseweg zijn portemonnee - met daarin wat geld, een foto van zijn zusje en een kaartje van een Teckelkennel op Texel - verloren. Voor de 3-jarige betekende dit een groot drama. Hij beschouwde de portemonnee als knuffeldier waar hij iedere avond mee in bed lag.

Een oproep op deze website werd massaal gelezen en gedeeld via Facebook. Echter, de portemonnee was nog altijd niet terecht. Pas nadat de oproep ook in de papieren versie van donderdag stond, meldde de man die de portemonnee had gevonden zich bij Mijinke. "Het was een oudere man. Zijn zoon had al voorgesteld om het op Facebook te plaatsen, maar dat snapte hij niet helemaal. En toen las hij het in de krant."

Melz zelf is weer helemaal blij, maar toch ook verbaasd, zegt zijn oma. "Hij snapt het niet helemaal. Eerst was hij de portemonnee kwijt en nu is hij weer terug. Maar hij is er inmiddels al wel weer mee naar bed geweest."


Meer berichten