Eerdere werkzaamheden op de Vreelandseweg.
Eerdere werkzaamheden op de Vreelandseweg. Archieffoto: Bastiaan Miché

Ring en invalswegen Hilversum ‘s nachts dicht; wegen krijgen stillere asfaltlaag

Buurt / wijk

HILVERSUM - Vijf delen van de ring en invalswegen van Hilversum gaan de komende week in de avond- en nachturen dicht. De wegen krijgen een nieuwe stillere asfaltdeklaag.

De werkzaamheden starten op maandag 31 augustus en gebeuren in de avond en nacht. Voor het verkeer wordt er per dag en fase een omleiding geplaatst. Deze omleidingen worden aangegeven met gele verwijzingsborden en onderstaande omleidingen.

Onderstaande wegen worden tijdens de werkzaamheden afgesloten.

De Larenseweg vanaf de grens N525 uit Laren tot aan het Den Uylplein gaat dicht op maandag 31 augustus en dinsdag 1 september, beide keren van 19.00 tot 6.00 uur.


De Geert van Mesdagweg - het stuk tussen de ‘s-Gravelandseweg en de Vaartweg is dicht op dinsdag 1 en woensdag 2 september, ook van 19.00 tot 6.00 uur.


De Vreelandseweg - het deel tussen de rotondes van de Gijsbrecht van Amstelstraat en Diependaalselaan is afgesloten op dinsdag 1 en donderdag 3 september, van 19.00 tot 6.00 uur. 


De Vreelandseweg - en dan het deel tussen de rotonde van de Diependaalselaan tot aan de grens van de N201 is dicht op woensdag 2 en donderdag 3 september tussen 19.00 en 6.00 uur. 


Blijft over de Diependaalselaan, en dan het deel tussen de kruising met de Eikbosserweg tot aan de kruising met de Hilvertsweg. Deze is afgesloten op donderdag 3 september tussen 19.00 en 6.00 uur. 


Afbeeldingen: Gemeente Hilversum

Uit de krant