Afbeelding
Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Teller doneeractie ‘Help Ronald uit de brand’ al bijna op 100.000 euro

Buurt / wijk

HILVERSUM - De inzamelingsactie ‘Help Ronald uit de Brand’ voor het Loosdrechtse gezin dat door een brand in een loods op Vliegveld Hilversum alles kwijtraakte heeft inmiddels bijna 100.00 euro opgeleverd. 

Bij elkaar opgeteld hebben 900 mensen een bedrag gedoneerd. Het doel is te komen tot 300.000 euro. Niels Kinneging is de initiatiefnemer van de actie voor zijn beste vriend Ronald, die samen met zijn vrouw en dochter boven de loods woonde. “Het enige wat ze nu nog bezitten zijn de kleren die ze aanhadden op het moment dat ze ternauwernood het vege lijf konden redden”, schrijft Kinneging. “Ronald is hiermee in een klap zijn huis, zijn werkplaats en zijn broodwinning kwijt.”

Net zo indrukwekkend als het verhaal van Kinneging zijn de reactie op de website van de inzameling van donateurs. Zo schrijven Leny en Anton Vlas: “Lieve Sas, Ronald en Fransje, God zij dank zijn jullie veilig en gezond! Veel sterkte om alles weer op de rails te krijgen. Liefs, Anton en Leny.” 

Clemens Molenkamp voegt toe: “Ik hoop dat deze lieve mensen met deze actie een mooi bedrag krijgen om weer iets moois op te gaan bouwen tzt...vreselijk wat hun is overkomen. Superveel sterkte toegewenst.”

De doneeractie is HIER te vinden. 


Uit de krant