Hilversummer Meindert Tepper was in 2020 de 'Buur van het Jaar'.
Hilversummer Meindert Tepper was in 2020 de 'Buur van het Jaar'. Foto: Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken

Woningcorporatie zoekt ‘Beste Buur van 2021’

Buurt / wijk

HILVERSUM - Huurders van Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken kunnen dit jaar opnieuw hun favoriete buurman of buurvrouw nomineren voor de Beste Buur van het Jaar Award. Iemand nomineren kan tot en met 31 augustus. 

Woonconsulent Remco van Het Gooi en Omstreken verwacht dit jaar weer bijzondere inzendingen. “We zitten nog steeds in coronatijd: een tijd waarin veel mensen hun buren beter hebben leren kennen en in sommige gevallen hard nodig hebben, of hebben gehad. Hoe mooi is het om buren die nu meer dan ooit klaarstaan te nomineren voor deze bijzondere prijs. Deze Buur van het Jaar-verkiezing is dan ook een mooi moment om je buurman of buurvrouw in het zonnetje te zetten en te bedanken voor zijn of haar hulp de afgelopen tijd.”

Vorig jaar nam Meindert Tepper uit Hilversum de prijs in ontvangst vanwege zijn inzet voor zijn wooncomplex. Tijdens de aankomende Burendag op zaterdag 25 september wordt duidelijk wie zijn opvolger wordt. Dan wordt de winnaar van 2021 bekendgemaakt en worden de award en prijs overhandigd. 

Huurders van Het Gooi en Omstreken hebben tot en met dinsdag 31 augustus de tijd om hun nominatie door te geven via www.gooienom.nl/buurvanhetjaar. De ‘Beste Buur van het Jaar’ én ook de persoon die deze nomineert winnen allebei een dinerbon ter waarde van 100 euro. 

Uit de krant