Afbeelding
Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Bouw vijftig appartementen Résidence Gooiland officieel gestart

Buurt & wijk

HILVERSUM - Een feestelijk moment woensdagmiddag op de hoek van de Kapelstraat en Langestraat in Hilversum. Daar was namelijk de officiële start van de bouw van vijftig appartementen. 

Met het onthullen van het bouwbord onthulde Kaspar van Eijl, eigenaar van opdrachtgever De Lelie Groep, de officiële naam van het project: Résidence Gooiland. De familie Van Eijl is sinds 2012 eigenaar van de grond, die eerder als parkeerplaats diende voor het naastgelegen en tevens van de familie in eigendom zijnde Gooiland complex. 

De Lelie Groep ontwikkelt op deze plek nu vijftig vrije sector huurappartementen in het middeldure segment. Het appartementengebouw telt straks vijf woonlagen plus een ondergrondse parkeergarage. De appartementen variëren in grootte van 45 tot 85 vierkante meter. Naar verwachting worden de appartementen in februari 2023 opgeleverd.

(Tekst gaat verder onder de foto)


Bijschrift - Credit

Projecten De Lelie Groep
Résidence Gooiland is één van de eerste woningbouw en exploitatieprojecten van De Lelie groep. Andere projecten zijn de reeds in aanbouw zijnde Galaxy Tower in Utrecht en de huurwoningen in het voormalige hotel Belvoir te Nijmegen. In de nabije toekomst zal tevens gestart worden met de bouw van Résidence Bestevaer.  

Uit de krant