De Loosdrechtseweg.
De Loosdrechtseweg. Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Drie doorgaande wegen in Hilversum krijgen geluidverminderende asfaltdeklaag

Buurt / wijk

HILVERSUM - Het zal sommigen misschien al zijn opgevallen, maar de voorbije dagen waren verschillende doorgaande wegen in Hilversum ‘s avonds en ‘s nachts dicht. Dat heeft te maken met het aanbrengen van een en nieuwe geluidverminderende asfaltdeklaag.

Het gaat om de Loosdrechtseweg (zie foto), Kamerlingh Onnesweg en de Johannes Geradtsweg. De werkzaamheden - maandag gestart en vrijdagmorgen klaar - vinden telkens plaats van 20.00 tot 6.00 uur. Voor het autoverkeer wordt er per deel van de afsluiting een omleiding geplaatst. Deze omleidingen worden aangegeven met gele verwijzingsborden. 

De werkzaamheden aan de Loosdrechtseweg (vanaf het kruispunt Oscar Romerolaan tot aan rotonde Diependaalselaan) en Kamerlingh Onnesweg (vanaf de Lorentzweg tot aan de Jan van der Heijdenstraat) zijn maandag en dinsdag al uitgevoerd. De Kamerlingh Onnesweg Noord (tussen Den Uylplein en Lorentzweg) is woensdag en donderdag dicht, net als de Johannes Geradtsweg: vanaf de Snelliuslaan tot aan de kruising met de Jacob van Campenlaan.

Op maandag 1 november vinden er aanvullende werkzaamheden plaats op alle drie de werklocaties. Deze werkzaamheden kunnen enige hinder met zich meebrengen.

Uit de krant