Va Dik Hout.
Va Dik Hout. Foto: Jeroen Zondag

Van Dik Hout voor exclusieve clubshow naar De Vorstin

Evenementen

HILVERSUM - De bekende band Van Dik Hout komt op 16 mei  voor een exclusieve clubshow naar De Vorstin in Hilversum. Deze unieke gelegenheid dient als opwarmer voor hun uitverkochte optreden in de AFAS Live twee dagen later. 

Het is tegenwoordig steeds meer een zeldzaamheid dat een band meer dan een kwart eeuw blijft bestaan, laat staan met dezelfde passie als in hun beginjaren. In de jaren negentig bracht Van Dik Hout een frisse wind in het Nederlandstalige muzieklandschap en scoorde hits als ‘Stil in Mij’ en ‘Alles Of Niets’. 

De band vervulde een pioniersrol en inspireerde talloze jonge muzikanten. In 2021 ontvingen ze de Gouden Harp voor hun bijdrage van ruim 25 jaar aan de muziekindustrie. Desondanks waren de afgelopen jaren een mix van hoogte- en dieptepunten, met het overlijden van bandlid Oscar Kraal als dieptepunt. 

Toch blijft Van Dik Hout vooruitkijken, met nieuwe muziek, uitverkochte shows en een ongekende energie voor de toekomst. Kaarten voor het optreden in De Vorstin zijn per direct verkrijgbaar via vorstin.nl.

Uit de krant