Afgelopen week werd er kunst verkocht op en rond de Biersteeg.
Afgelopen week werd er kunst verkocht op en rond de Biersteeg. Foto: Bob Awick

Korte lijnen bij Gooisch Verband

Mensen

HILVERSUM - Geen moeilijke bureaucratische constructies of managers met allerlei tussenlagen. Het Gooisch Verband, een initiatief van maatschappelijke organisaties, is er juist voor de snelheid op de werkvloer. Concreet en direct, zodat de krachten goed gebundeld zijn.

Afgelopen week toonden de diverse bij het Gooisch Verband aangesloten organisaties zich in de Biersteeg. Kunst in de zorg stond centraal. Zo hadden de mensen van WESPP en Philadelphia bijvoorbeeld een kraam met zelfgemaakte spullen. Inmiddels is het ook tijd om als samenwerkende partijen meer naar buiten te treden.

Het Gooisch Verband bestaat al drie jaar. King Arthur Groep Ridderspoor zette in 2015 de eerste stap en dat is uitgegroeid tot een samenwerking tussen Versa Welzijn, Philadelphia, GGZ Centraal, Amerpoort, Sherpa, Heelo, HilverZorg, MEE, Puur Smaeck, de gemeente Hilversum, Jagtlust en de Loopbaanschool.

Doelstelling is om deze organisaties elkaar te inspireren, te verbinden en met elkaar te laten samenwerken op het gebied van menskracht, materialen, ideeën en uitjes.

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant