Afbeelding
michiel cobben

Sinterklaas komt vanmiddag naar Hilversum

Mensen

HILVERSUM  Vol verwachting klopt ons hart. Sinterklaas is onderweg naar Hilversum. Vanaf 13.00 uur is er op de Kerkbrink een programma in afwachting van zijn komst.

Daar wordt de goedheiligman feestelijk ontvangen door presentatieduo Co en Cato Cadeau, burgemeester Pieter Broertjes en kinderburgemeester Louise de Wit. Vervolgens zal Sinterklaas met zijn pieten in een lange stoet door Hilversum trekken richting Theater Gooiland. Om 16.00 uur is er een show in Gooiland en gelegenheid om met de Sint op de foto te gaan.

Route 
Sinterklaas vertrekt om 14:00 uur op zijn paard Amerigo vanaf de Kerkbrink en begint dan samen met zijn Pieten aan de route door de stad: 
Kerkbrink, Langestraat, Neuweg, Gijsbrecht van Amstelstraat, Bosdrift, Havenstraat, Vaartweg, Kerkbrink, Groest, Leeuwenstraat, Kampstraat, Pr. Bernhardstraat, Groest, Emmastraat rotonde, Gooilandplein.

Cadeau voor de Sint; oproep aan alle kinderen
Omdat de Sint jarig is wil de organisatie hem een mooi cadeau geven. Co en Cato Cadeau nodigen daarom alle kinderen uit Hilversum en omstreken uit om een tekening, een verhaal, een gedicht, een puzzel of iets anders moois te maken en dat mee te nemen naar de Kerkbrink. Daar wordt alles vanaf 13.00 uur verzameld in een mooie doos die Sinterklaas wanneer hij aankomt van ons allemaal krijgt.

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant