Afbeelding
Foto: De Vorstin

The Osmonds komen naar Hilversum

Cultureel

HILVERSUM - De fans moeten er nog wel even op wachten, maar het is toch wel iets om alvast naar uit te kijken. The Osmonds komt naar Hilversum. De wereldberoemde Amerikaanse band en muzikale familie staat zondag 17 november in Podium de Vorstin

De popgroep scoorde in de jaren zeventig grote hits met nummers als 'Crazy Horses', 'Puppy Love' en 'One Bad Apple'. Tal van hits volgden; 'Goin'Home', 'One Way Ticket to Anywhere', 'Hold Her Tight', 'Love Me For A Reason' en "Having A Party' haalden allemaal de hitlijsten.

De carrière van The Osmonds startte al vroeg in de jaren zestig toen ze regelmatig in de Andy Williams Show optraden. Na zeven seizoenen begonnen de broers zelf te schrijven en te componeren wat een contract opleverde bij MGM records.

In Nederland kwam het grote succes in 1972 nadat The Osmonds hadden opgetreden in "Eén van de Acht", de quiz van Mies Bouwman. In één keer werden ze tot tieneridolen gebombardeerd en begonnen ze aan tournees die hen rond de hele wereld zou brengen.

Het optreden op 17 november begint om 21.00 uur (deuren open om 20.00 uur) Kaarten is de voorverkoop kosten 29,50 euro. Kijk ook op www.devorstin.nl

Uit de krant