Afbeelding
Foto: SEHZ

Feestelijke opening Medisch Centrum Nieuw Zuid

Zorg

HILVERSUM - Medisch Centrum Nieuw Zuid aan de Diependaalselaan in Hilversum opent donderdagmiddag 9 mei haar deuren. Iedereen die graag het nieuwe gezondheidscentrum wil bewonderen is welkom tussen 15.00 en 18.00 uur. Burgemeester Pieter Broertjes verricht om 16.00 uur de opening. 

Binnen het medisch centrum werken Fysiotherapie Douma, Ergotherapie Gooi en Omstreken, Spreektaal Logopedie, DPS Dieetkunde, Amaris Thuiszorg, Inovum Thuiszorg en SEHZ samen. Ook is er een medicatie uitgiftepunt van Benu Apotheek Kok Minderhout/Kok Diependaal. 

De organisaties binnen medisch centrum willen graag een AED (Automatische Externe Defibrillator) aanschaffen, zodat heel Hilversum Nieuw Zuid daarvan kan profiteren. Op 9 mei wordt deze AED aan de buitenkant van het pand bevestigd, zodat deze 24 uur per dag toegankelijk is. Een bijdrage aan dit initiatief wordt op prijs gesteld.

De bouw van dit centrum is mede door de Stichting Eerstelijns Samenwerking Hilversum Zuid (SEHZ) gefaciliteerd. De SEHZ is een samenwerkingsverband van zorgverleners op het gebied van zorg en welzijn in Hilversum. Niet alleen huisartsen zijn hierbij aangesloten maar ook onder meer fysiotherapeuten, diëtisten, psychologen en logopedisten. 

Uit de krant