De kruising Havenstraat - Vaartweg.
De kruising Havenstraat - Vaartweg. Archieffoto: Bastiaan Miché

Hilversumse aangereden; automobilist rijdt weg

Politie

HILVERSUM - Een Hilversumse vrouw is vorige week woensdagavond 19 juni aangereden op de kruising van de Vaartweg en de Havenstraat. Dat schrijft de politie Hilversum een week later op de eigen Facebookpagina. De betrokken bestuurder wordt namelijk gezocht. 

De politie schrijft dat de het slachtoffer rond 18.00 uur van achteren werd aangereden door de bestuurder van een donkerkleurige personenauto. Daarbij ging de vrouw onderuit en kwam met haar hoofd op straat terecht. Later bleek dat zij haar arm had gebroken. 

De bestuurder van de personenauto stopte verderop en heeft kort met het slachtoffer gesproken. Hij liet echter geen gegevens achter, raapte vervolgens wat onderdelen van zijn voertuig van straat en reed weg.

Een getuige bleef wel bij de vrouw. Hij is een man van ongeveer 30 jaar, ongeveer 1,70 meter lang en heeft 'een iets stevig postuur'. De politie komt graag in contact met de bestuurder, de getuigen en eventueel andere getuigen.

Bo van de Kuinder
De bovengenoemde aanrijding was op een paar uur na precies een week na de aanrijding op de oversteel van de Groest en het Marktplein, waarbij de Hilversumse Bo van de Kuinder gewond raakte en de bestuurder doorreed. Ook toen plaatste de politie pas een week later een getuigenoproep. Dat heeft echter nog niks opgeleverd. 

Uit de krant