In mei waren burgemeester Broertjes en Commissaris van de Koning van Noord-Holland Arthur van Dijk te gast bij NEP.
In mei waren burgemeester Broertjes en Commissaris van de Koning van Noord-Holland Arthur van Dijk te gast bij NEP. Foto: Bastiaan Miché

Ook NEP blijft langer op het Media Park

Algemeen

HILVERSUM - Dinsdag kwam naar buiten dat RTL nog twaalf jaar blijft zitten op het Media Park. Twee dagen later blijkt dat een andere grote speler op dit Hilversumse bedrijventerrein eveneens nog jaren trouw heeft gezworen. NEP The Netherlands heeft het huurcontract langjarig verlengd met Media Park Enterprise.

NEP is met het hoofdkantoor gevestigd in het Studiocentrum, waar ook studio 1, 2, 11 en 20 zich bevinden van in totaal 13.500 vierkante meter verhuurde vloeroppervlakte (VVO). Vanuit deze studio's worden verschillende tv-programma's opgenomen en uitgezonden. Denk daarbij aan het Formule 1 Café van Ziggo, Veronica Inside, RTL Darts, Kassa, VTBL en Café Hendrikse en Genee. 

Daarnaast heeft NEP haar datacentercapaciteit uitgebreid met een modern datacenter. Dat beslaat nu 2.200m2 VVO in het Decorcentrum op het Media Park. Onlangs is het huidige datacenter in het Decorcentrum grootschalig uitgebreid om aan de toenemende vraag naar aanvullende capaciteit te voldoen.

NEP telt meer dan 3.000 medewerkers. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle zeven continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Uit de krant