Afbeelding
Foto: Winkelcentrum Kerkelanden

'Dierenliefde' in Winkelcentrum Kerkelanden

Bedrijven

HILVERSUM - Een bijzondere tentoonstelling deze maand in Winkelcentrum Kerkelanden. Tot en met 4 oktober staan op het centrale plein - in een vrolijke setting - tien sokkels met daarop dierenbeelden die beschilderd zijn door leerlingen van verschillende basisscholen uit Hilversum.

De deelnemende scholen hebben voor de zomervakantie de dieren beschilderd en presenteren nu vol trots hun kunstwerken. Door deelname aan deze actie van winkelcentrum Kerkelanden, maken de scholen kans op geldprijzen die ze vrij mogen besteden. De deelnemende scholen zijn: Augustinusschool, De Klimopschool, De Wilgetoren, Mozarthof, Violenschool, SBO Het Mozaïek en de Goudenregenschool (locatie Kerkelanden).

Iedereen is van harte welkom om de dieren te komen bekijken en een stem uit te brengen op het, volgens hun, mooist beschilderde dier. Tot en met 29 september kan men een stemkaartje invullen en in de inleverbus in Kerkelanden deponeren. Ook kan men online een stem uitbrengen via de Facebookpagina van winkelcentrum Kerklanden. Onder alle mensen die hun stem uitbrengen worden Kerkelanden cadeaubonnen verloot. 

Maandag 30 september worden de stemmen geteld en ontvangen de drie scholen met de meeste stemmen, online en offline bij elkaar opgeteld, een uitnodiging voor de feestelijke prijsuitreiking op vrijdag 4 oktober – Dierendag. Kijk voor meer informatie op www.winkelcentrumkerkelanden.nl of facebook https://www.facebook.com/winkelcentrumKerkelanden/

Uit de krant