Afbeelding
Foto: Bastiaan Miché

TTV Hilversum pakt uit met spelersdag

Sport

HILVERSUM - Toptafeltennis, een squatwedstrijd, een clinic kickboksen en een snelheidstest zijn de speerpunten van de spelersdag. Zondag 8 september pakt Tafeltennisvereniging Hilversum (TTV) uit in de hal aan de Vaartweg 52.

Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen. Voordat het zover is wil de Hilversumse club de topspelers voorstellen aan het publiek. De eredivisieploeg met twee nieuwkomers (Lauric Jean uit België en Ashraf Haiqal uit Maleisië) speelt zondag twee oefenwedstrijden.

De Hilversummers nemen het vanaf 14.00 uur op tegen Sokaj Hoboken uit België en later een andere eredivisionist, Veerhuis Wessem-Westra. Na de partijen is er een meet-and-greet met de spelers.

Daarnaast staan er diverse andere onderdelen op het programma. Belangstellenden zijn welkom vanaf 10.00 uur. Hieronder valt een workshop kickboksen om 10.30 uur voor jongeren tot 18 jaar. Tussen 12.00 en 13.00 uur kunnen aanwezigen meedoen aan de speedtest (hoe hard kun je smashen) en wie het langst in de squathouding kan zitten, wint een pot proteïne.

Deelname is gratis. Aanmelden is vooraf gewenst via bertolofsen@hotmail.com.

Uit de krant