Een vernieuwde krant die nóg mooier, aansprekender en uitgebreider is

 

HILVERSUM Je hebt het al gezien, de Gooi en Eembode ziet er vandaag heel anders uit. Voor de vertrouwde voorpagina ligt een extra katern. Dat noemen we ook zo: Gooi en Eembode Extra. Het is de manier waarop we de lokale journalistiek in Hilversum versterken.
 

De trouwe lezers van de Gooi en Eembode zijn geïnteresseerd in wat er in Hilversum gebeurt. Onze redactie schotelt wekelijks een breed aanbod aan uiteenlopende artikelen met mooie fotografie voor. In deze journalistieke producties zit veel werk. Onze journalisten, fotografen en correspondenten zijn altijd in touw om overal bij te zijn, de juiste informatie boven water te halen en de perfecte foto te schieten.
 

Meer en mooier
Dat gaan we uitbreiden. We maken de krant nóg mooier, met artikelen die nog aansprekender, boeiender en diverser zijn. Zo maken we wekelijks een groot portret van een aansprekende Hilversummer. We komen sneller met de achtergronden van het Hilversumse nieuws, waarmee we onze actuele website verder uitbreiden. Daarnaast zetten we wekelijks de uitgaanstips op een rijtje voor Hilversum en het Gooi en selecteren we dagelijks het beste verhaal uit onze andere titels in de regio.
 

Vraag naar goede journalistiek

Dat betekent dus dat we de productie flink opschroeven, zodat we elke dag mooie verhalen kunnen aanbieden. Dat alles noemen we 'Extra'. Dat kunnen we niet gratis aanbieden. Voor deze extra artikelen vragen we de lezer om een bijdrage. Daarmee komen we tegemoet aan de vraag naar goede lokale journalistiek. Dankzij de bijdragen van onze abonnees kunnen onze journalisten, fotografen en correspondenten hun werk blijven doen.

Andere verdeling
Het gevolg is dat we onze krant en website anders gaan indelen. Sommige artikelen bieden we alleen nog maar aan aan onze abonnees. Daarnaast blijft er een deel voor iedereen gratis. Om de scheidslijn aan te brengen, hanteren we deze vuistregel: artikelen waarvoor we een journalistieke inspanning verrichten, bieden we alleen aan abonnees aan. Denk aan interviews, reportages, verdieping, achtergronden en exclusief nieuws. In het artikel hieronder leggen we dat nog wat verder uit.

Wat kost het? Een all-inabonnement kost 5,95 euro per maand of (en dat is voordeliger) 64,50 euro per jaar. Je blijft dan dagelijks digitaal op de hoogte van het nieuws uit Hilversum en de rest van 't Gooi en ontvangt wekelijks de Gooi en Eembode Extra-krant plus de gratis huis-aan-huiskrant in de brievenbus. Een digitaal abonnement kost 4,95 euro per maand of 55 euro per jaar. Het verschil is dat je de Extra-krant dan alleen digitaal kunt lezen.

Proefperiode
Ook de komende twee weken ontvang je de Gooi en Eembode Extra nog gratis. Daarna is de proefperiode voorbij.
De Extra-editie van 2 april is de eerste die exclusief voor abonnees is.
 

ABONNEER