Rudolph van Veen bij zijn billboard op de Groest, same met Irene Moors, zijn vrouw Simone en zoon Ralph.
Rudolph van Veen bij zijn billboard op de Groest, same met Irene Moors, zijn vrouw Simone en zoon Ralph. Foto: 24Kitchen

Groot billboard in centrum van Hilversum voor tv-kok Rudolph van Veen bij viering 40-jarig jubileum

Mensen

HILVERSUM - In zijn woonplaats Hilversum werd Rudolph van Veen donderdagmiddag - terwijl het regende - in het zonnetje gezet. Aanleiding was het 40-jarige jubileum van de televisiekok. Op de hoek van de Groest en Prins Bernhardstraat werd een groot billboard onthuld.

 In het bijzijn van vriendin en collega Irene Moors, zijn gezin en Director Lineaire TV van ‘The Walt Disney Company Benelux’, Kiki Bours, werd stilgestaan bij dit feestelijke moment en de kick-off van zijn nieuwe programma: ‘Rudolph Loopt Stage’, dat vrijdag op 24Kitchen van start gaat.

2024 is een bijzonder jaar voor Meesterkok en Meester Patissier Rudolph van Veen. Dit jaar markeert zijn 40-jarige jubileum in het vak. De afgelopen 40 jaar heeft de Hilversummer ontzettend veel meegemaakt op het gebied van koken en eten, zowel op televisie als daarbuiten. Daarnaast is Van Veen vanaf het allereerste moment betrokken geweest bij 24Kitchen. 

Uit zijn comfortzone
Geheel in het teken van zijn jubileum gaat Van Veen terug naar de basis en stapt daarbij volledig uit zijn comfortzone. 24Kitchen daagt hem uit in zijn nieuwe programma ‘Rudolph Loopt Stage’. Tijdens deze nieuwe serie, die begin maart van start gaat, loopt de Hilversummer op diverse locaties ‘stage’. 

Hij zal gaan koken met de nodige uitdagingen. Zo gaat hij onder andere aan het werk voor de crew van een varend marineschip, tussen de topsporters in het Papendalhuis met Lieke Klaver, bij het studentencorps in Rotterdam met Jaap Reesema en hij gaat koken voor een vrouwendiner bij het Leger Des Heils met zangeres Do. Elke aflevering staat in het teken van een andere locatie waarin hij wordt uitgedaagd door een bekende Nederlander. 

Uit de krant