Afbeelding
Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Ravage na zware crash op Vreelandseweg bij Hilversum

112

HILVERSUM - Een grote ravage op de Vreelandseweg (N201) bij Hilversum woensdagavond, nadat een bestuurder enkele bomen en twee auto’s ramde. 

Iets voor 22.30 uur uur was het foute boel toen de automobilist, komende vanuit Hilversum, in de flauwe bocht richting Kortenhoef drie bomen raakte. Het voertuig schoot vervolgens de weg over en ramde twee tegemoetkomende vierwielers. Pakweg tachtig meter verderop kwam de auto tot stilstand.

Hulpdiensten waren snel ter plaatse en kregen te horen van getuigen dat de automobilist was weggerend. Direct begon een zoektocht in de berm van de provinciale weg. Duikers zochten in het Hilversums Kanaal naar een eventueel slachtoffer.

Niet veel later werd duidelijk dat de bestuurder in paniek naar huis was gevlucht. De ambulances gingen snel naar zijn adres. Het slachtoffer is vervolgens met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De inzittenden van de twee tegemoetkomende voertuigen kwamen met de schrik vrij. 

Het wegdek lag wel bezaaid met auto-onderdelen. In de berm naast het fietspad lag het motorblok. Door de enorme ravage en de opruimwerkzaamheden was de Vreelandseweg tot diep in de nacht afgesloten voor verkeer. 

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Coördinator vreest dit najaar voor forse cliëntentoename Ook bij Gooise Voedselbank geen sprake van zomerdip Mensen 12 aug, 11:30
Afbeelding
Orgelconcert in St. Vituskerk door Sander van den Houten Cultureel 12 aug, 09:00
Logo
Afbeelding
'Nu trekt dit publiek altijd naar Amsterdam en Utrecht en dat is niet nodig' Jonge groep dj’s willen onder de naam Filtrum techno naar Hilversum halen Cultureel 11 aug, 17:00
Logo
Afbeelding
Invloed corona merkbaar in cijfers geregistreerde misdrijven Meer woninginbraken, maar minder jeugdoverlast en huiselijk geweld in Wijdemeren Politie 11 aug, 16:00
Afbeelding
Automobiliste botst tegen boom en belandt in ‘s-Gravelandsevaart 112 11 aug, 10:00
Afbeelding
Onderdompelen in de natuur tijdens Shinrin-yoku wandeling in Pinetum Natuur en Milieu 11 aug, 09:30
Afbeelding
Het heidehaantje Column GNR 11 aug, 08:03
Afbeelding
Wie wordt de Gooi en Omstreken ‘Buur van het Jaar’ 2022? Buurt / wijk 10 aug, 17:20
Voorproefje Gooieneembode Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief