Afbeelding
Foto's: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Veel schade door brand in beautysalon Emmastraat

112

HILVERSUM - Het winkelgebied van de Emmastraat in Hilversum was vrijdagmorgen enige tijd dicht voor autoverkeer na een brand in een van de winkels, Beauté Moi. Ook in de woning daarboven was schade ontstaan.

De brand ontstond in een airco-element iets voor 10.00 uur. Op dat moment waren er meerdere medewerkers in de zaak. Zij waren op tijd buiten en raakten niet gewond. Binnen ontstond er veel rookschade, ook de voordeur raakte behoorlijk beschadigd.  

De eigenaar heeft haar beautysalon nu pakweg anderhalf jaar. Zij was op het moment van de brand zeer geëmotioneerd en niet aanspreekbaar. Haar man vertelt dat de medewerkers prima hebben gehandeld, maar dat er binnen wel veel rookschade is. Op het moment van de brand waren er geen klanten in de winkel, het personeel was net opgestart. 

Een vrouw uit Kortenhoef ziet rond 11.00 uur tot haar grote verbazing dat zij het pand niet in kan. Zij had een afspraak voor een sollicitatiegesprek, maar dat gaat nu uiteraard even niet door. “Deze mensen hebben wel even iets anders in hun hoofd”, zegt zij. “Dit is wel heel erg.”


© Foto Miché / Bastiaan Miché

Uit de krant