Afbeelding

Badkamer- en tegelspecialist Maxaro haalt succesformule naar Utrecht

Advertorial

Recent opende badkamer- en tegelspecialist Maxaro de deuren van haar nieuwste megastore in winkelcentrum The Wall in Leidsche Rijn. Door de uitbreiding zijn nog meer mensen in staat om kennis te maken met Maxaro’s unieke winkelformule. Hierin staan eigen kwaliteitsproducten, scherpe prijzen en de beste service centraal. De ultieme droombadkamer is door de komst van de nieuwe vestiging voor iedereen in Utrecht en omstreken binnen handbereik.

Eindeloos veel keuzemogelijkheden
Een bezoek aan Maxaro in The Wall staat in het teken van keuze, beleving en inspiratie. In de showroom van 4.500 m² worden alle zintuigen geprikkeld en zijn er eindeloos veel keuzemogelijkheden op het gebied van badkamers en tegels. Klanten geven aan dat ze bij binnenkomst overdonderd werden door de hoeveelheid baden op het badenplein. Wanneer ze verder lopen volgen er talloze tegelopstellingen, badkamermeubels en sanitair. In de showroom mogen klanten de producten bovendien zelf ervaren en met elkaar combineren.

Kwaliteitsproducten voor de scherpste prijs
Bij Maxaro bestaat bijna het gehele assortiment uit eigen kwaliteitsproducten. “Het liefst houden we alles in eigen hand. Waarom? Dan weten we dat het goed is”, vertelt Corné Nooren, eigenaar en oprichter van Maxaro. De zelfontwikkelde producten worden direct van de fabrikant aan de klant geleverd. Er is dus geen sprake van tussenhandel, waardoor klanten profiteren van sanitair, tegels, badkamermeubels, radiatoren en andere badkamerproducten tegen een eerlijke en scherpe prijs. Dat is pas shoppen met een goed gevoel.

98% direct uit voorraad leverbaar
De badkamer- en tegelspecialist heeft maar liefst 98% van het assortiment op voorraad in haar eigen magazijn van 22.000 m² in Roosendaal. Dat is uniek in een branche waarin doorgaans lange levertijden gebruikelijk zijn. Door de grote voorraad zijn deze verleden tijd en is de planning van een badkamerverbouwing een stuk gemakkelijker te maken.

Gratis verzending en retour
Verder stelt de eigen voorraad Maxaro in staat om producten snel bij de klant te leveren. Een bestelling die voor 10:00 uur is geplaatst, wordt namelijk de volgende werkdag al geleverd. Daarnaast biedt het bedrijf gratis verzending en retour. Wanneer een product niet volledig naar wens is heeft de klant 365 dagen de tijd om dit te retourneren.

Groei samen met Maxaro Utrecht
De succesformule van Maxaro heeft ook een positieve uitwerking op personeel. Medewerkers ervaren het als prettig om werkzaam te zijn in de groeiende organisatie, omdat deze veel mogelijkheden en unieke kansen biedt. Maxaro-medewerkers zien het daarnaast als een uitdaging om alle klanten te helpen bij het vinden van hun eigen droombadkamer. Lijkt het jou ook leuk om badkamerdromen te verwezenlijken? Bekijk de openstaande vacatures in Utrecht op www.werkenbijmaxaro.nl.


Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Hilversumse stichting zet zich al 65 jaar in voor wereld zonder armoede Mensen 1 jul, 10:20
Afbeelding
Lees gratis Gooi en Eembode Extra ter ere van de Dag van de Huis-aan-huiskrant Algemeen 1 jul, 08:00
Afbeelding
Politie gaat uit van brandstichting bij autobrand Bussumergrintweg Update 30 jun, 16:45
Afbeelding
Ruim 1.400 nieuwe appartementen in Hilversum erbij Buurt / wijk 30 jun, 15:30
Logo
Afbeelding
Aanbieder Check zal gefaseerd 200 tweewielers aanbieden Behalve de gifgroene is er nu ook de paars-witte elektrische deelscooter in Hilversum Bedrijven 30 jun, 14:00
Logo
Afbeelding
'Na vijf jaar is het tijd voor weer wat anders', aldus eigenaar Baki Cinar Uit zijn voegen barstende BAAK sluit deuren Mensen 30 jun, 11:00
Afbeelding
De wolf op bezoek Column GNR 30 jun, 08:45
Logo
Afbeelding
Ook geen stoplichten met drukknopjes of extra zebrapaden Moet 30km-zone rondom scholen de standaard regel zijn? Nee, vindt het Hilversumse college Politiek 29 jun, 19:00
Voorproefje Gooieneembode Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief