Afbeelding

Deze huizen in het Gooi zijn bijna niet meer betaalbaar, maar zien er wel goed uit

Advertorial

De afgelopen jaren zijn de huizenprijzen flink gestegen. De gemiddelde bestaande woning kostte in 2021 maar liefst 420.000 euro. Ook in ‘t Gooi, een streek in de provincie Noord-Holland, zijn de huizenprijzen flink gestegen. In dit gebied wonen de meeste miljonairs van Nederland. In Blaricum heeft één op de tien huishoudens meer dan een miljoen euro te besteden. Dit is ook wel te zien aan de luxueuze huizen waarin de bewoners vertoeven. In dit artikel lees je over de duurste huizen in ‘t Gooi.

Villa Loosdrechtseplas

Woon je graag direct aan het water? Dan is de karakteristieke, rietgedekte, vrijstaande villa aan de Loosdrechtse plassen misschien wel wat voor jou. Deze villa komt inclusief een botenhuis, steigers, slipway, schuur met fitnessruimte, bar, zonnige tuin en terrassen.

Er is plek voor drie auto’s op eigen terrein en het toegangshek is elektrisch bedienbaar. 

Meerdere boten zijn voor dit terrein geen probleem. Zo kan er naast de villa een sloep worden afgemeerd en de wat kleinere boten op de slipway.

Voor het mooie uitzicht, 237 vierkante meter, de uitstekende staat van onderhoud sinds 1900 en de vele luxes die het terrein te bieden heeft, betaal je in 2022 ongeveer 2.375.000 euro. Voordat je naar de notaris Hilversum rent, lees dan eerst even verder. Want het Gooi heeft nog veel meer te bieden. 

Villa Waterschapslaan

Heb je toch liever een grote tuin in plaats van een grote plas voor je huis? Dan kan de rietgedekte villa met garage en carport gelegen aan de Waterschapslaan wel wat voor je zijn. De villa is ontworpen door architect Sijmons in 1921. Je hebt volledige privacy wanneer je je in de woning bevindt. Vanaf de buitenkant is nauwelijks te zien hoe groot het terrein is. Met 4560 vierkante meter aan grond is er genoeg ruimte voor vrienden en familie. De villa telt vijf slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast heeft de villa een eigen waterbron. Dit alles staat te koop voor 2.295.000 euro. Heb je interesse in een huis als dit (of iets wat minder duur is)? Zorg dan altijd voor notarissen om goede afspraken te maken.

Villa Eemnesserweg

Als je 4560 vierkante meter niet genoeg vindt, kun je altijd nog een stapje verder gaan. Met 7000 vierkante meter aan landschap en 582 vierkante meter aan woonruimte heeft de villa aan de Eemnesserweg een enorm woonoppervlak. Naast dit enorme woonoppervlak biedt het landhuis alle rust en privacy. Daarnaast is er een gastenhuis aanwezig voor visite of werknemers. Deze enorme ruimte met luxe voordelen staat te koop voor 4.975.000 euro. Daarmee behoort deze villa tot de duurste huizen van het Gooi.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Opbrengst is inmiddels bekend Groep kunstenaars maakt bij Van Zadelhoff speciaal kunstwerk voor Oekraïne Cultureel 24 mei, 12:31
Afbeelding
Oekraïense Tonia Verkholiak dagelijks te vinden op Heuvellaan als tolk en docente ‘Ik ben ontzettend dankbaar voor de Hilversummers, voor alles wat ze voor ons doen’ Mensen 24 mei, 11:43
Afbeelding
Scooterrijder gewond bij aanrijding, automobilist rijdt door 112 24 mei, 07:48
Afbeelding
'Als blijkt dat het een succes is, zullen we er zeker een traditie van maken' Genieten van oldtimers tijdens Hilversum on Wheels Cultureel 24 mei, 07:00
Afbeelding
Hilversummer beroofd en bedreigd met wapen na Marktplaatsdeal Politie 23 mei, 16:06
Afbeelding
Verdachte steekpartij in centrum van Hilversum blijft in cel Politie 23 mei, 15:42
Afbeelding
Jubileum voor pastoor Jules Dresmé van de Vituskerk: ‘Zolang als ik me voel zoals nu blijf ik hier’ Mensen 23 mei, 15:00
Afbeelding
Krappe ICT arbeidsmarkt in het Gooi; veel vacatures, weinig geschikte werknemers Bedrijven 23 mei, 14:55
Voorproefje Gooieneembode Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief