Afbeelding

Cadeaus voor als iemand een half jaar weggaat!

Advertorial

Misschien heeft jouw beste vriend of vriendin, broer of zus of intenser nog, jouw partner, besloten dat hij of zij er een tijdje tussenuit wil. Zijn of haar biezen te pakken en grenzen te verleggen; cultuur opsnuiven in een ander land en daar een tijdje te bivakkeren. Dit kan als donderslag bij heldere hemel komen, maar helaas heb je over sommige besluiten nou eenmaal niks te zeggen. Het enige wat je kan doen, is er samen een paar leuke laatste weken van maken voordat diegene vertrekt, en te laten zien dat je hem of haar support en het beste wenst! En hoe kan je dit nou beter doen dan met het geven van een cadeautje op het afscheidsmoment? Lees snel met ons mee voor een aantal geschikte cadeaus! 

Herinneringen vastleggen
Als je een tijdje naar het buitenland gaat, dan doe je dat niet zomaar. Je wilt nieuwe dingen ontdekken en waarschijnlijk ook herinneringen maken. Zou het dan ook niet ontzettend tof zijn als je die nieuwe herinneringen ook daadwerkelijk vast kan leggen? Dit kan uitstekend met een polaroid camera; een uitstekend compact cadeau voor wanneer iemand een tijdje op avontuur gaat. Door het systeem, kan je met een polaroid camera een foto schieten die er daarna direct uitrolt; een échte moment opname dus! En de look van de fotootjes die eruit komen is erg hip en retro, dus de fotootjes passen perfect in een plakboek, of later aan de muur!

Fotoboekje
Hoewel degene die weggaat dus ontzettend veel nieuwe herinneringen gaat maken, is het natuurlijk ook super tof om oude herinneringen mee te geven. Zo zorg je ervoor dat degene die weggaat een houvast heeft en ontstaat er minder kans op heimwee! Een leuk idee om dit in kaart te brengen; het maken van een fotoboekje. Zoek de leukste foto’s van jullie samen uit en plak deze in een mooi boek of laat het afdrukken via een foto website. Je kan natuurlijk ook nog leuke momenten van jullie samen beschrijven en leuke verhaaltjes in het boek laten zetten! Vind je het misschien een beetje te kaal om alleen een boekje te geven? Als degene die weggaat nog wel een paar dagen in het land is, kan je natuurlijk een mooi bosje bloemen of flesje wijn erbij cadeau doen! 

Geluksbrenger
Hoewel je de ander natuurlijk de best mogelijke tijd in het buitenland toewenst, hoop je uiteraard van harte dat hij of zij weer heelhuids Nederland binnenkomt na een aantal maanden, of jaren. Hoe kan je de ander nou meer gelukwensen, dan met een mooie geluksbrenger? Je kan bijvoorbeeld een leuk gelukspoppetje kopen en het op dit moment uitvoeren, maar je kan ook een mooie ring of ketting kopen en het de ander cadeau doen als jouw persoonlijke geluksbrenger!

Uit de krant