Afbeelding

Outfits combineren voor de zomerperiode

Advertorial

Het mooie van de zomer is dat je kunt dragen wat je wilt. Je kunt een black bananas trainingspak heren dragen of iets eenvoudigs en eenvoudigs zoals een spijkerjack en een spijkerbroek. Als een rok en een T-shirt niet jouw stijl zijn, probeer dan iets gewaagders. Als een felgekleurde jurk niet goed voor je is, zal een neutrale misschien comfortabeler zijn. Onthoud dat het allemaal draait om experimenteren en nieuwe dingen uitproberen, dus wees niet bang om dit seizoen met je look te experimenteren. Deze outfits zijn geweldig voor de zomer omdat ze ook in de lente of herfst kunnen worden gedragen. Dat betekent dat als je binnenkort op reis gaat naar een warme plek, dit geweldige opties zijn voor je reis.

Blouses

Een van de beste manieren om deze zomer te rocken, is door blouses te dragen zoals die van Geisha kleding. Ze zijn lichtgewicht en hebben stijlvolle en trendy ontwerpen die je tijdens de feestdagen en de seizoenen daarna kunt dragen. Je kunt ze dragen naar je werk, tijdens een lunch uit met je vrienden, of zelfs gewoon in je vrije tijd.

Verscholen overhemd en rok

Als het gaat om de perfecte zomeroutfit, kun je niet fout gaan met een ingestopte combinatie van overhemd en rok. Deze stijl vereist dat je shirt wordt ingestopt en je rok of broek op de bodem wordt gedragen. Er zijn echter veel verschillende manieren om deze look te dragen, afhankelijk van de lengte van je boven- en onderstuk. Een overhemd met lange mouwen in combinatie met een knielange kokerrok is een dagelijkse keuze voor diegenen die houden van getailleerde en conservatieve kleding. Voor degenen die liever iets meer ontspannen, probeer een casual button-down shirt te combineren met een korte broek of broek die tot net boven de knie komt. Het is ook mogelijk om patronen te combineren in deze mix. Overweeg om een heldere bloemenprint erop te dragen terwijl je een effen broek of rok draagt, maar pas op voor botsende kleuren.

Slouchy top met korte broek

De zomer is de tijd om je favoriete shirts met korte mouwen te dragen. Als je de zaken echter een beetje wilt veranderen, probeer dan slouchy tops met korte broeken te dragen. Slouchy tops zijn los en comfortabel en kunnen alleen of als laagje worden gedragen. Ze zien er in elk seizoen geweldig uit in combinatie met shorts. Shorts zijn een geweldig zomerstuk omdat ze zo gemakkelijk te dragen zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, vormen, patronen en kleuren, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met elke top die je wilt.

Uit de krant