Afbeelding

Maak een interieur statement met een mooie grote salontafel en eetkamerstoelen

Advertorial

Naast dat een salontafel een praktisch nut dient, kun je met een mooie grote salontafel een echte statement maken in je interieur. Houd het strak en modern met een metalen tafel of ga voor grote stoere houten salontafel met extra opbergruimte. Indien je voor bij de eetkamertafel nog eetkamerstoelen zoekt, neem dan een kijkje in de uitgebreide collectie van VidaXL. Er zijn eetkamerstoelen met hoge en middelhoge rugleuningen, stoelen met of zonder armleuningen en eetkamerstoelen die kunnen draaien. Zo zijn er altijd wel een salontafel en eetkamerstoelen die bij jouw interieur smaak passen. 

Een mooie grote salontafel voor in de woonkamer 

Indien je op zoek bent naar een mooie grote salontafel voor in de woonkamer, dan is het handig om te weten wat je persoonlijke smaak is. Er zijn namelijk heel veel verschillende soorten salontafels waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er salontafels gemaakt van hout, staal, glas, spaanplaat of een combinatie van deze verschillende materialen. Kwa stijl zijn er hele moderne salontafels met strakke lijnen maar ook tafels met ronde vormen en een zachtere uitstraling. Afhankelijk van de stijl van je interieur kies je het soort materiaal en formaat dat bij de ruimte past. Ga bijvoorbeeld voor een mooie grote salontafel als je een ruime woonkamer hebt. Salontafels zijn er met alleen een blad, meerdere bladen op verschillende niveau´s of met een grote opbergruimte. Handig voor als je snel rommel op wilt ruimen wanneer er onverwachts bezoek langs komt. Of ga voor een 3-delige salontafel set die weinig ruimte inneemt en ingezet kan worden voor multifunctioneel gebruik. Volop keuze dus als het aankomt op het aanschaffen van een salontafel. 

Eetkamerstoelen van VidaXL

Met de eetkamerstoelen van VidaXL kun je dankzij de hoogstaande kwaliteit gerust urenlang tafelen en raak je door de luxe uitstraling niet snel op het uiterlijk uitgekeken. Ga voor een spannend kleurtje zoals roze of lichtblauw om extra sfeer aan de eetkamer of keuken te geven. Wil je het liever neutraal houden dan kun je vast een keuze maken uit vele andere kleuren zoals wit, taupe, zwart, grijs of crème. Wat betreft bekleding kun je kiezen uit stoffen bekleding zoals fluweel maar ook uit bijvoorbeeld (kunst)leer en natuurlijke materialen zoals handgemaakte geweven abaca. Als je op zoek bent naar praktische eetkamerstoelen, kies dan voor houten stoelen van mango hout of massief gerecycled hout welke makkelijk schoon te maken zijn.

Uit de krant