Afbeelding

Een auto huren was nog nooit zo makkelijk!

Advertorial

Een auto bezitten is niet noodzakelijk, maar soms is het toch wel handig om een auto ter beschikking te hebben. Als je zelf geen auto hebt, dan is een auto huren een goed idee. Soms is het namelijk wel fijn als je niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer. Daarnaast wil of kun je ook niet iedere keer aan iemand in je omgeving vragen of je zijn of haar auto kunt lenen. Autoverhuur is dan echt een uitkomst als je bijvoorbeeld weekendjes weg wilt of gaat verhuizen, maar zakelijk een auto huren voor bepaalde klusjes kan natuurlijk ook. Wil jij daarom ook een auto huren? Lees dan snel verder, want hieronder vertellen we je hoe je dit kunt doen in drie simpele stappen!

1. Plaatsnaam invullen en auto uitzoeken

Stel dat je een dagje of weekendje naar Rotterdam wilt met de auto, zodat je makkelijk naar Kinderdijk en het strand bij Hoek van Holland kunt rijden. Je kunt dan bij Autohopper zoeken naar “Autoverhuur Rotterdam” en kijken welke auto’s er allemaal beschikbaar zijn. Voor weekendjes weg kun je onder andere een compacte auto of een SUV huren. En heb je bijvoorbeeld een eigen cateringbedrijf en moet je voor een klus een auto regelen? Dan kun je bij Autohopper ook een koelwagen huren. Kortom, voor iedere plek en elke gelegenheid is er wel een auto beschikbaar!

2. Extra opties toevoegen (optioneel) en datum selecteren

Als tweede stap kun je extra opties bij de huurauto toevoegen en de huurdatum selecteren. Wil je bijvoorbeeld een extra bestuurder toevoegen of een inzittendenverzekering, dan kun je dat bij deze stap toevoegen. Achter iedere optie staat duidelijk vermeld hoeveel het kost. Een huurdag bij Autohopper duurt van 8 uur ‘s morgens tot de volgende dag 8 uur. Is dat niet vroeg genoeg voor jou? Als extra optie kun je kiezen om de auto eerder dan 8 uur in de ochtend op te halen.

3. Gegevens invullen en offerte autohuur opvragen

De derde stap is het invullen van je gegevens en een offerte aanvragen. Deze offerte is 100% vrijblijvend en je zit dus nergens aan vast. Gratis annuleren kan tot maximaal 24 uur van tevoren. Het kan dus geen kwaad om nu alvast een auto uit te kiezen als je toch dat weekendje Rotterdam al gepland hebt voor over een paar weken of maanden. Als je dat nu alvast doet, dan heb je in ieder geval al een auto voor een scherpe prijs geregeld.

Uit de krant