Afbeelding
Foto: Bastiaan Miché

Bublik vierde naam Melkhuisje Masters

Sport

HILVERSUM - De vier deelnemers voor de Melkhuisje Masters, komende donderdag, vrijdag en zaterdag op het beroemde tennispark in Hilversum, zijn bekend. Als vierde naam heeft de organisatie Alexander Bublik weten te strikken. 

De 20-jarige in Rusland geboren Kazach stond eind vorig jaar in de top 100 van de wereldranglijst, maar is door blessureleed afgezakt naar de 141ste plaats. Mede via de Melkhuisje Masters wil hij die top 100 weer in. In Hilversum is hij in ieder verzekerd van het spelen van drie wedstrijden in de aanloop richting het kwalificatietoernooi voor Roland Garros.

Bublik neemt het in Hilversum op tegen ambassadeur Robin Haase, het Chileense talent Nicolas Jarry en de 34-jarige Guillermo Garcia-Lopez uit Spanje. Toernooimanager Geert-Jan van Dijken is blij met het kwartet. Hij spreekt van een mooie mix van ervaring en jeugd, nationaliteiten en speelstijlen. 

Ook de kaartverkoop stemt Van Dijken tevreden. Met name de vrijdag en zaterdag gaan hard. Wel zijn er voor alle drie de wedstrijddagen nog tickets beschikbaar. Kijk daarvoor op https://melkhuisjemasters.nl/

Uit de krant