Afbeelding
Foto: Bastiaan Miché

Feestelijk onthaal deelnemers Rolstoelvierdaagse

Mensen

HILVERSUM - Feest op de Kerkbrink vrijdagavond. Daar werden alle ruim 175 deelnemers van de HilverZorg Rolstoelvierdaagse onthaald.

Onder begeleiding van de fanfare en luid applaus werden alle deelnemers binnengehaald en kregen zij bloemen, waarna ze konden genieten van saté, een drankje, muziek en vooral veel gezelligheid.

Cliënten en wijkbewoners bezochten - lopend of in een rolstoel - dit jaar opnieuw door alle wijken van Hilversum. Deelnemer mevrouw Van Erven (84) "Ik hoop van harte dat ik volgend jaar nog in leven ben om de avondvierdaagse weer te beleven, want ik vind het fantastisch."

Vrijwilligers zijn onmisbaar bij de Rolstoelvierdaagse. Niet iedereen is namelijk in staat om zelf vier á vijf kilometer te lopen. Maar dankzij de vrijwillige 'duwers' kregen alle deelnemers de kans om mee te doen. Vrijwilligster José (51): 'Ik had kaartjes gekocht voor De Toppers, maar toen ik hoorde dat ze met HilverZorg de avondvierdaagse gingen lopen heb ik de kaartjes verkocht aan een ander. Ik wilde de avondvierdaagse niet missen.'

Uit de krant