Het eindresultaat mag er wezen.
Het eindresultaat mag er wezen. Foto: Bastiaan Miché

Modern pand voor De Antieken Vaas

Bedrijven

HILVERSUM - Trots kijkt Rob Hovius naar zijn nieuwe pand. Het oude vervallen en rommelige pandje van De Antieken Vaas is vervangen door een strakke en moderne zaak. Overgaan tot nieuwbouw is niet uit eigen beweging gekomen en het hele traject heeft jaren geduurd. Dat is nu verleden tijd, want het eindresultaat mag er wezen, aldus de bloemist.

Bij een opening hoort het doorknippen van een lint. De tientallen gasten van de opening, die donderdag rondom het vernieuwde onderkomen staan, kijken vol spanning toe hoe de kleinzoon van Wil en Rob Hovius het lint doorknipt. Als de kleine man deze klus geklaard heeft, klinkt er hard applaus en een keiharde lang 'ja!'. Het echtpaar, de medewerkers en hun bezoek zijn zichtbaar verheugd met het nieuwe en strakke onderkomen.

"Ik had nooit gedacht dat het zo prachtig zou worden. De uitstraling is perfect", zegt Hovius, terwijl hij naar zijn nieuwe kiosk kijkt. Naast de esthetiek van het gebouw kan de ondernemer naar eigen zeggen nu ook zijn bloemen en planten beter presenteren omdat de ruimte zich er nu beter voor leent. Dankzij de airconditioning is het klimaat beter te beheersen - wat goed is voor de bloemen - én De Antieken Vaas beschikt over een toilet.

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant