Afbeelding
Foto: Bastiaan Miché

Identiteit Waldecklaanslachtoffer bekend

Politie

HILVERSUM - De vrouw die maandag dood is aangetroffen is een 22-jarige vrouw uit Maastricht. Zij verbleef tijdelijk in de woning aan de Waldecklaan.

Eerder maakte de politie al bekend dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gebracht. Het onderzoek is nog altijd gaande.

Omstreeks 11.15 uur kwam de melding binnen van een verdachte situatie bij de woning aan de Waldecklaan op de hoek van de Soestdijkerstraatweg. De brandweer ging als eerste naar binnen, omdat er een sissend geluid was gehoord. Nadat zij constateerden dat er geen gas was in het huis konden de agenten naar binnen.

In de woning troffen zij de 22-jarige aan. Zij is door geweld om het leven gekomen. Een team Grootschalige Opsporing werd samengesteld van tactische én forensische rechercheurs. Het onderzoek, waarbij onder andere sporen en camerabeelden werden verzameld, is in volle gang. Er is nog geen verdachte aangehouden.

Rond 12.00 uur hebben getuigen een man met donker haar en een rode trui gezien in de buurt van de villa. Een Burgernetactie werd gestart om hem te vinden, maar hij is niet gevonden. Inmiddels denkt het onderzoeksteam dat deze man niet in verband met het misdrijf kan worden gebracht, hoopt de politie toch met hem in contact te komen. 

Uit de krant