Afbeelding
Foto: Bastiaan Miché

Verdachte opgepakt in Waldecklaanmoord

Politie

HILVERSUM - De recherche heeft een verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de 22-jarige vrouw uit Maastricht. Vorige week maandag trof de politie haar dood aan in een woning aan de Waldecklaan

Momenteel wil de recherche geen mededelingen doen over de verdachte. Wel dat deze persoon in beperkingen zit, wat inhoudt dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. 

Uit onderzoek van het Team Grootschalige Opsporing is deze verdachte in beeld gekomen. De man is vandaag aangehouden. Zijn betrokkenheid bij de dood wordt onderzocht. Vermoedelijk ligt de oorzaak van het incident in de relationele sfeer. De aanleiding is nog onduidelijk meldt de politie verder nog. 

Vorige week maandag kwam rond 11.15 uur een melding binnen van een verdachte situatie bij het studentenhuis. De brandweer betrad het pand als eerste, omdat er een sissend geluid werd gehoord, wat kon duiden op gas in de woning. Nadat zij constateerden dat dit niet het geval was, konden agenten naar binnen. In de woning werd de 22-jarige vrouw aangetroffen. Zij is door geweld om het leven gekomen.

Uit de krant