City-app met volledig evenementenaanbod in de maak
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Hilversum on Air
Hilversum on Air (Foto: Bastiaan Miché)

City-app met volledig evenementenaanbod in de maak

HILVERSUM - Een compleet beeld krijgen van wat er nu allemaal te doen is in Hilversum is nu nog lastig. Ondernemers, organisatoren en inwoners klagen daar geregeld over. Met de introductie van de website van LiveHilversum is al een begin gemaakt. Om een nieuwe stap te maken, werkt Hilverum Citymarketing nu aan de ontwikkeling van een City-app.

Dat laat Stadsfonds Hilversum weten. De communicatie over het activiteitenaanbod wordt als gebrekkig en chaotisch ervaren. Er is geen goede centrale plek waar alle activiteiten en evenementen snel en simpel op te vinden zijn. Er gebeurt genoeg in Hilversum. Het aantal evenementen neemt toe, maar het is moeilijk om te achterhalen wat er gebeurt en wanneer het gebeurt. Volgens het stadsfonds attenderen de Hilversumse (culturele) ondernemers met enige regelmaat op dit gebrek aan communicatie.

Dit beeld werd vorig jaar bevestigd in een onderzoek van het Stadsfonds. Zij onderzocht welke kanalen organisatoren en ondernemers het beste kunnen inzetten om hun activiteit te promoten. Er wordt nu concreet gewerkt aan het verbeteren van de communicatie over de activiteiten in het hele dorp.

Introductie van de City-app moet het euvel van de slechte communicatie in de nabije toekomst tackelen. Hierop moet alle informatie gemakkelijk toegankelijk zijn. In november wordt er gestart met dit project. Over een jaar moet dit informatiekanaal daadwerkelijk in bedrijf zijn, is de planning.

Binnenkort komt er een evenementenkalender in print. Daarmee gaat een belangrijke wens in vervulling van ondernemers, organisatoren en Stadsfonds Hilversum. Deze ontwikkelingen moeten bijdragen aan het vergroten van de aantrekkelijkheid van Hilversum, wat het hoofddoel van het stadsfonds is.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>