Afbeelding
Foto: Bastiaan Miché

Openluchtvoorstelling zaterdag in Dudokpark

Cultureel

HILVERSUM - Vorig jaar ging het feest niet door, maar komende zaterdag is het weer zover: Filmtheater Hilversum houdt dan de openluchtvoorstelling in het Dudokpark (voor het Raadhuis). De film van dit jaar is de sprookjesachtige tragikomedie 'Tulipani'.

'Tulipani' gaat over een romantische Zeeuwse boer die na de watersnoodramp van 1953 nooit meer natte voeten wil en naar Zuid-Italië fietst om een nieuw bestaan op te bouwen. 

Het advies is wel om een klapstoeltje of kleedje van thuis mee te nemen. Ook een warme trui of jas is soms geen overbodige luxe. Wegens verscherpte veiligheidseisen zullen de klapstoeltjes en kleedjes in de daarvoor bestemde vakken moeten worden geplaatst. 

De toegang is gratis. 'Tulipani' begint rond 21.30 uur, dan is het donker genoeg. Wie al om 20.15 uur komt, verzekert zich niet alleen van een plekje maar kan ook genieten van live muziek van de half Italiaanse singer-songwriter Camilla Alfieri. En vanaf 19.30 uur kunnen bezoekers alvast een hapje en drankje kopen: bij de bar is frisdrank, bier en wijn verkrijgbaar.

Koffie en thee is te koop bij de Hilversumse Kaldi mobiel en ook de foodtruck van Pannenkoekenhuis Helden van Hilversum is aanwezig. Zelf iets te eten en drinken meenemen kan ook.

Uit de krant