De verschillende trampolines in Clemenskerk liggen klaar voor gebruik.
De verschillende trampolines in Clemenskerk liggen klaar voor gebruik. Foto: Bastiaan Miché

'Trampolinepark Clemenskerk 10 september open'

Bedrijven

HILVERSUM - "We hobbelen vrolijk verder", zegt Saskia de Wit van Flight Deck 53 BV terwijl buiten het gebouw aan de Bosdrift de werkzaamheden voor de parkeerplaats volop gaande zijn. Binnen valt op hoe sober eigenlijk - met de kleuren beige en zwart - het trampolinepark oogt. Past goed bij het gebouw, verklaart de 47-jarige Bussumse.

Na veel gedoe, waaronder een bouwstop, heeft De Wit nu toch eindelijk alle benodigde vergunningen binnen. Ook die voor de vliegtuiglounge bij de ingang. De houten slurf, die aanvankelijk hier zou komen, komt er overigens definitief niet. Verder voldoet de ruimte aan alle brandveiligheidseisen en ook de springstoestellen zelf zijn oké bevonden.

Het is vooral een kwestie van de laatste puntjes op de i zetten. Vrijdag 7 september wil De Wit daarom de deuren al open zetten voor mensen uit de buurt. Een dag later maakt de voor miljoenen gerestaureerde kerk deel uit van de regionale tour op Open Monumentendag 'Toekomst van Toen'. Maandag 10 september is het trampolinepark echt open voor de betalende bezoekers.

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant