Manon Blaauw en Kevin van den Berg.
Manon Blaauw en Kevin van den Berg. Foto: Aan Tafel

Talkshow Open Studio Dagen zoekt gasten

Cultureel

HILVERSUM - Altijd al te gast willen zijn in een talkshow? Dat kan op zondag 2 september tijdens de Open Studio Dagen op het Media Park.

United - nationaal en internationaal leverancier van faciliteiten en diensten op het gebied van televisie en mediaproducties - brengt in samenwerking met Omroep MAX een live talkshow, genaamd '#Aan Tafel'.

Vanuit het decor van NPO 1-programma 'Groeten van MAX' in Studio 23 zal vier maal een live programma worden uitgezonden via YouTube en Facebook. Bezoekers zijn niet alleen welkom op de tribune, maar ook om plaats te nemen aan tafel. Presentator Kevin van den Berg heeft plaats voor vier gasten per programma en biedt graag ruimte voor het verhaal van zijn gasten. Reporter Manon Blaauw doet live verslag vanaf het Media Park met een cameraploeg van United.

De studio is de hele dag toegankelijk voor bezoekers. Om 11.00 uur, 12.30 uur, 14.00 uur en 15.30 uur zijn de opnames van het praatprogramma. Iedereen is welkom, maar uiteraard geldt: vol is vol. Medewerkers van United laten zien hoe een tv-uitzending backstage in zijn werk gaat en laten bezoekers ook plaatsnemen achter de camera.

Interesse? Mail dan beknopt jouw verhaal (honderd woorden) mét overtuigend beeldmateriaal naar redactie@openstudiodagen.nl (vermeld naam, e-mailadres en telefoonnummer). Uiterlijk 28 augustus krijg je bericht.

Uit de krant