Afbeelding
Foto: Jolanda Osendarp

Vrouwen SC 't Gooi naar Engeland

Sport

HILVERSUM - Ter voorbereiding op de landelijke competitie gaat de vrouwenselectie van SC 't Gooi naar Engeland. Komend weekend verblijven ze in Bolton voor een trainingskamp. De 24-koppige selectie logeert in een hotel in het stadion van Bolton Wanderers.

Er worden twee oefenwedstrijden gespeeld tegen dit Engelse team, dat uitkomt in de Women's national league, division one. Naast de wedstrijden krijgen de speelsters een gasttraining van een Engelse trainer. Ook bezoeken zij een wedstrijd tussen de mannen van Bolton en Sheffield United bezocht.

Tijdens een eerdere trip versloegen de zwart-gelen op prachtige wijze Bolton Wanderers. Dit seizoen is de selectie onder leiding van Jaap Hofman en Gerard Ruijgt versterkt met speelsters van Zuidvogels, Saestum en talenten uit de jeugd.

SC 't Gooi gaat regelmatig met hun selectie naar het buitenland om internationale ervaring op te doen. Zo werd er eerder gespeeld tegen Liverpool, nationale team Malta, West Ham United, FC Barcelona en Tottenham Hotspur.

Uit de krant