Impressie van de ruimte.
Impressie van de ruimte. Foto: Gooiland

Ook theater en foyer in Gooiland opgeknapt

Bedrijven

HILVERSUM - Hotel Gooiland is ruim een jaar terug al helemaal - in de geest van architect Jan Duiker - opgeknapt. Nu is het de beurt aan de evenementenlocatie. Volgende week maandag moet de tweede megaklus binnen het ruim zeventig jaar oude pand aan de Emmastraat zijn afgerond.

De ronde bar in het Grand Café is er al uitgesloopt en maakt plaats voor een industriële bar, vergelijkbaar met die van de lobby van het hotel.

Begin juli - de zomer is ook in evenementenland een rustige periode - is de verbouwing van start gegaan, vertelt marketing manager Djoeke Bakker van Gooiland. De grote bar in de foyer is al verdwenen. In plaats daarvan komen drie kleinere barretjes met uitsluitend Nederlandse merken aan de (vanaf de ingang) rechterzijde binnen het zogenaamde en opvallend grote 'Green Area'.

Deze ruimte, bedoeld voor de grotere congressen en bedrijfsfeesten, kan weer in tweeën worden gesplitst: Green Lounge en Green Centre. "De grote bar wilden we er al een tijdje uit", aldus Bakker. "Die stijl was wat verouderd."
 

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant