Wijnfestival Druif op zondag 9 september is een van de nieuwe concepten die Den Dulk heeft uitgewerkt.
Wijnfestival Druif op zondag 9 september is een van de nieuwe concepten die Den Dulk heeft uitgewerkt. Foto: Bastiaan Miché

'Hilversum heeft echt nieuwe evenementen nodig'

Cultureel

HILVERSUM - Hilversums creatieve spil. Verbinder. Regelaar. Deborah den Dulk is het allemaal. Nog maar een paar maanden bezig als fulltime evenementenorganisator timmert de Hilversumse aardig aan de weg in haar woonplaats. Steeds meer evenementen komen van haar hand. En ze is nog maar net begonnen. "Ik ben nog lang niet uitgedacht."

Het Marktplein is nog maar net droog van het Gooisch Waterfestijn, dat Den Dulk samen met Jerry de Vries van Mout heeft verzonnen of het volgende event dient zich alweer aan. Haar focus ligt inmiddels op Back to School - Beautystreet in het Hilvertshof op zaterdag 8 september en een dag later staat Wijnfestival Druif voor het eerst op de Hilversumse agenda. Meer reuring. Meer nieuwe activiteiten op het programma weten te krijgen, is het devies, want het aanbod hier kan zeker nog uitgebreider en breder is haar mening.

Den Dulk verzorgt en bedenkt concepten van evenementen. Naast een goede organisatie en een sterke formule is voor haar belangrijk dat het een gevoel oproept bij het publiek dat ze evenement niet meer willen missen. "Mensen moeten het zien en zich realiseren dat ze de volgende editie alvast in de agenda zetten, zodat ze er dan weer bij kunnen zijn", is haar uitleg. Makers van blijvende herinneringen is ook de slogan van haar bedrijf Deborah den Dulk Events.

Dat moet bijvoorbeeld het geval zijn bij Druif, het wijnfestival dat zondag 9 september van 14.00 tot 20.00 uur plaatsvindt op het Marktplein. Nadat Ewout Jansen van Il Divino aanklopte bij Teus Kroon van Mout om dit idee eens verder uit te werken, kwam Den Dulk erbij om het concept verder uit te werken en te gaan organiseren.

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant